Friskrivning innehållsmässiga fel

Fel information?

Informationen på Biltorget.se kommer ursprungligen från handlarna själva. Eftersom vi vill kunna leverera ett bättre sökresultat samt visa mer information förädlar vi dock handlarnas information mot diverse register (t.ex. Vägverkets Trafikregistret).

Tyvärr kan fel smyga sig in både under den manuella inmatningen samt under förädlingsprocessen. Dessa fel beror oftast på att handlaren har angett ett felaktigt registreringsnummer på fordonet.

Varken Biltorget.se, Bildelsbasen AB eller någon av våra kunder kan ställas till svars för avsaknad av information eller felaktig information. Det ligger på varje konsument att noga kontrollera att informationen stämmer med det aktuella försäljningsobjektet.

biltorget regnr

Fel sökresultat?

Även fel i sökresultatet beror på att handlaren har råkat ange fel ursprungsinformation, eller att fel har inträffat i vår förädlingsprocess.

Exempel:

En Mazda 3 visas under sökningen på Volvo V70. Mazda 3-bilen har alltså då fått sitt registreringsnummer felinskrivet av handlaren och det aktuella registreringsnumret tillhör alltså en Volvo V70.


Kontakta oss

Om du har frågor kring hur vi hanterar informationen, eller om du har tips på objekt som har fel information är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.

Kontakta oss via formuläret som finns på "Om Biltorget".

Biltorget.se - © Bildelsbasen AB - Friskrivning innehållsmässiga fel - Översikt